Gripen CrossFit
Open Gym

Stor yta avsedd för open gym

Om du är medlem på Gripen CrossFit i Malmö, har du alltid tillgång till vår stora yta för open gym. Open gym betyder att du tränar utan coach med egen programmering.

Open gym på Gripen – alltid fullutrustat!

Hos oss finns det ingen begränsning på open gym, här får du som medlem tillgång till bland annat en stor rigg, ringar, skivstänger, hantlar upp till 50 kg, kettlebells upp till 48 kg, rep med standardhöjd inom CrossFit, skivstänger med hög kvalitet, cablecross för body building och rehab, flera olika konditionsmaskiner och mycket mer.

Programmering från Comptrain

Här kan du träna om du vill komplettera dina gruppträningspass med egenträning eller om du följer en helt egen programmering. Vi erbjuder dessutom gratis programmering från Comptrain med två olika nivåer – open och quarterfinals. Du hittar programmeringen på en utplacerad padda i vår open gym-del

Stor yta - alltid tillgängligt!

Repklättring

Stor rigg

Stort utbud konditionsmaskiner

Fria vikter

Cable cross

Gratis Comptrain-programmering

Comptrain

Vi erbjuder gratis programmering från Comptrain. Comptrain är till för dig som vill avancera i dig uppåt och därmed bli starkare, snabbare och mer explosiv. Programmeringen är uppdelad i olika block som inkluderar allt från tung styrka och svettiga workouts till accessory och body building. I programmeringen kan du anpassa allt till din egen nivå genom att skala övningar och sänka vikterna. Om du har några frågor om programmeringen är det bara att fråga coacherna.

Säkerheten på open gym

På open gym tränar du utan coach. Det är därmed fördelaktigt om du kan grunderna inom CrossFit samt behärskar teknikerna innan du börjar träna på egen hand. Du kan alltid rådfråga en coach om du är osäker på om du är redo för att träna CrossFit på egen hand. Open gym kan även användas till rehab, övrig konditionsträning och body building.

Adress

Gripen CrossFit

Bernstorpsvägen 19

232 91 Arlöv

Öppettider

Mån – TorsFreLör – Sön
05.45-21.0005.45-19.0008.45-14.00

Börja träna hos oss

© Gripen CrossFit 2022

Producerad av Avitus IT

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig bästa möjliga upplevelse.