Gripen CrossFits
stora utbud av gruppträning

Våra olika gruppträningspass

Dagens WOD

Varje dag planeras ett träningspass. Passet beräknas hålla på i 60 minuter och innehåller genomgång, uppvärmning, teknikgenomgång och huvudpass. Fokuset på dagens pass är att öka alla våra fysiska element över tid. Styrka, kondition och teknik.

Se dagens pass här

Dagens Team-WOD

På onsdagar och lördagar tränar vi i team, oftast om två eller tre/team. Du behöver inte ha en teamie med dig, det fixar vi på plats! Teampassen är ofta ganska utmanande och roliga då man ofta pressar sig mer i ett team än när man tränar själv. De bygger ofta på en stor dos kondition men med delar av de vanliga rörelserna i CrossFit.

Cirkelfys

Stationsbaserat pass med fokus på uthållighet. Ofta lägger vi in caveman-inspirerade övningar för att utmana både kropp och knopp.

Essentials

Pass där vi jobbar med CrossFittens grunder. Vi fokuserar på max två till tre övningar. Här har vi dragit ner antalet deltagare på passet för att kunna lära ut så mycket som möjligt och för att våra nya medlemmar ska få en så bra start som möjligt hos oss. De övningar vi fokuserar på i teknikdelen av passet är deadlift, front squats, OH-squats, snatch, pull-ups, toes to bar, shoulder press, push press, power jerk och clean. Vi rullar på dessa övningarna i en fyra veckors cykel.

Burner

Specialpass fokuserat på förbränning. Det är här vi förtjänar efterrätten. Är ni med på burnerpasset så kommer ni att krypa härifrån. Vi här är det inte så mycket teknik utan vi tutar och kör med våra lite enklare men ack så jobbiga rörelser.

WOD-elicious

Pass med workouts på mellan 20-25 minuter. Klassiskt upplägg med 2-4 rörelser blandat mellan enkla och mer avancerade, lätta och tunga. Exempel på pass är Cindy, the Chief och Nate.

Barnvagnspass

Specialpass i en lugnare miljö där barnen får vara med på träningsytan. Passet är framför allt utformat för dig som behöver bygga upp din styrka och kondition efter en graviditet. Alla är såklart välkomna och passet kan skalas upp om behov för det finns

Metcon

Korta högintensiva flås-woddar. Passet kan innehålla flera korta woddar. woddarna innehåller ofta hantlar, bollar och kettlbells.

Mobility

Ett pass som rustar oss för både dagens WOD och livet. Bitvis svettigt och utmanande, vi jobbar med rörlighet, stabilitet och styrka. Alla kan vara med, och behöver det!

Boxning

Ett högintensivt pass där vi mestadels jobbar två och två, slag på mitsar blandas med olika kroppsviktsövningar.

Fredagsklubben

På fredagskvällen bränner vi av ett skönt pass med fokus att förtjäna helgen.

Seniorpass

Seniorpassen riktar sig till dig som är +55 år. Träningen fokuseras på funktionella rörelser du behöver för att kunna ha en aktiv vardag med hög livskvalitet.

CompFit

CompFit är vårt lite mer avancerade pass där vi fokuserar på att utveckla tekniken i mer avancerade gymnastiska och OLY-rörelser. Innehåller ofta flera kortare WODs.

CrossFit Classics

På vårt Classics-pass kör vi helt enkelt klassiska CrossFit-WODs. Hjältar, damer, open-WODs med mera dyker upp på detta passet.

Glutes & Core

En stark bål och rumpmuskulatur har många fördelar och är något alla behöver för en hållbar kropp. Detta gynnar dig både i din CrossFit-träning och i din vardag.

På passet fokuserar vi på att bygga en stabil bål och stärka dina glutes!

Välutbildade coacher

Alla våra gruppträningspass leds av välutbildade och erfarna coacher. Vi anpassar passet utifrån din erfarenhet och förmåga för att du ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Oavsett om du tränat tidigare eller är nybörjare kan du vara med på alla våra pass.

Säkerhet i fokus

För att du ska få en trygg och säker träning lägger vi stort fokus i det tekniska utförandet av övningen. När den väl sitter hjälper vi dig att behålla tekniken vid fler repetitioner. Slutligen lägger vi på vikt för att utmana och utveckla din styrka.

Adress

Gripen CrossFit

Bernstorpsvägen 19

232 91 Arlöv

Öppettider

Mån – TorsFreLör – Sön
05.45-21.0005.45-19.0008.45-14.00

Börja träna hos oss

© Gripen CrossFit 2022

Producerad av Avitus IT

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig bästa möjliga upplevelse.