Om Gripen CrossFit
din CrossFitbox i Malmö

Gripen CrossFit – Träning för alla!

Hur började allt på Gripen CrossFit i Malmö?

Vi kommer från tre olika träningsmiljöer men fastnade gemensamt för CrossFit som träningsform. Då vi insåg vilken bra träningsform CrossFit är bestämde vi oss för att starta en box för att fler skulle få möjligheten att träna det vi själva fastnat för. Vi insåg tidigt hur mycket CrossFit gör för motionären både fysiskt men även psykiskt och för välmåendet så valde vi inriktningen motionären. 2011 slog vi upp portarna till Gripen CrossFit i Malmö - din bästa CrossFit-upplevelse i Malmö!

Vad är det bästa med Gripen CrossFit?

Mångfalden och alla våra medlemmar från motionären till de som vill satsa på tävlings-CrossFit. Gripen är en känsla och gemenskap och utan medlemmar blir det ingen gemenskap. Våra coacher är också en väldigt viktig del av teamet.

Vad är det viktigaste för Gripen?

Motionären och utvecklingen vi ser hos dem som kommer hit. De utvecklas som människor, blir fysiskt starkare och mår bättre men även den psykiska utvecklingen. Att de klarar mer och börjar tro på sig själva.

Men det absolut viktigaste – alla är lika när de kliver in hos oss. Någon som öppnar dörren för första gången är lika viktig som någon som utmärkt sig med tävlingar och medaljer!

Vilka är framgångsfaktorerna på Gripen CrossFit?

Vi har alla tre samma syn på CrossFit, hur vi behandlar våra medlemmar och hur vi bygger communityn i boxen. Styrkan hos oss är att vi alla är engagerade i medlemmen. Vi vill alltid utveckla och lära ut något när vi är på plats. Det är en egenskap vi vill förmedla även via våra coacher.

Prestigelösa, nyfikna och anser oss aldrig vara fullärda utan snappar ständigt upp nya saker. Allt tre är brandmän där man aldrig är fulländad. Det handlar inte om att briljera utan det handlar om att hjälpa den som står framför dig precis som på Gripen. Vi är inte rädda för att testa nya grejer för att hitta bättre vägar som kan se olika ut över tid.Vi ser ofta att medlemmar som tar en paus av olika anledningar ofta återvänder till oss.

Vad gör att Gripen CrossFit fortfarande står så starka?

Våra olika styrkor. Vi är raka, tydliga och har en bra fördelning. Vi har lärt oss den hårda vägen och vet vad som blir bra eller dåligt och vad som funkar och inte funkar men framförallt behandlar vi alla lika och ser till allas individuella utveckling. Vi har många medlemmar och klarar oss bra. Vi känner oss säkra och stabila som box så något måste vi ju göra rätt!

Vill du börja träna hos oss?

Är du sugen på att veta mer om och börja träna hos oss? Kontakta oss så bokar vi antingen in dig på ett gruppträningspass eller open gym. Hos oss provtränar du alltid gratis första gången!

Alltid säker träning

Gripen CrossFits träning ska genomsyras av säkerhet. Vi sätter tekniken i fokus för att ge en så skonsam och hälsosam träning som möjligt. Genom att fokusera på funktionella rörelser som vi ständigt varierar använder vi kroppen utifrån vad den är byggd för. Detta minskar risken för överbelastningar som kan leda till skador. Vårt motto är att först utveckla tekniken, sedan uthålligheten, när detta sitter ökar vi belastningen för att göra träningen mer effektiv.

CrossFit i Malmö - träning för alla

Ni hittar oss Bernstorpsvägen 19 i Arlöv strax utanför Malmö. Vi har en stor anläggning med 60 olika gruppträningspass i veckan. Hos oss har du även tillgång till open gym under alla tider, då vi har en stor yta som vi endast använder till just open gym. Vi har dessutom ett café som är öppet under Gripens öppettider - Gripen CrossFit är mer än bara en träningsanläggning.

Adress

Gripen CrossFit

Bernstorpsvägen 19

232 91 Arlöv

Öppettider

Mån – TorsFreLör – Sön
05.45-21.0005.45-19.0008.45-14.00

Börja träna hos oss

© Gripen CrossFit 2022

Producerad av Avitus IT

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig bästa möjliga upplevelse.