Beskriv dig själv med tre ord
Engagerad, Klurig, Envis

När började du coacha CrossFit?
Gick L1 CrossFit och började hålla roddpass 2017. Numera är det främst rodd- och Metconpass jag håller i men hoppar in på andra pass då och då.

Specialkompetens som coach
Rodd! Älskar den mentala utmaningen i ett roddpass och att du hela tiden matas med info på skärmen om hur du ligger till.
Är gärna med och håller i event. Allt från stora tävlingar som Gripen Charity till små snabba grejer som musikquiz.
Har utformat och varit med och hållit Gripens två senaste introkurser.

Vad gillar du mest med CrossFit?
Älskar att det verkligen är för alla. Inte bara det att alla kan vara med, utan att alla faktiskt kan köra samma pass. Fantastiskt att kunna träna tillsammans och sporra varandra oavsett nivå och färdighet! Det bästa beviset på att alla kan vara med tycker jag är när vi körde fritt blandade lag på Gripen Charity 2017. Logistiken höll på att knäcka oss men det gick! 🙂
Sen är det ju grymt med communityn runt CrossFit och Gripen som gör att det känns som ett andra hem. Har själv haft stor nytta av det när jag jobbat utomlands och känt mig hemma i de lokala boxarna. 

Vad gillar du mest med att coacha?
Tycker om att klura på utformningen av passet. Vad funkar praktiskt, hur får jag till en bra balans mellan jobb/vila, blir det en bra total mängd för passet, vad behöver uppvärmningen innehålla, hur löser via att vi inte kan dela utrustning, kan deltagarna jaga varandra…?
När passet väl är igång ser jag det som min uppgift (förutom att ha koll på teknik/utförande) att se till att deltagarna får ut så mycket som möjligt av passet. Jaga på, se till att de är beredda, hålla koll på tiden och utmana om det är någon som ser ut att ha det för mysigt. 

Har du någon dold talang?
Inget som jag känner att jag är expert eller specialist i. Min dolda talang är nog att jag är ok på ganska många olika saker eftersom jag inte brukar tveka när det gäller att ge sig på något nytt. “Med framåtanda och dåligt omdöme kommer man långt”