Medlemsbrev Juni 2014

Hej alla sommargripar.

Detta kommer att bli ett mycket läsvärt mail så var starka och ta er igenom hela. Ni som är nya på Gripen ta en titt i de gamla medlemsbreven då det kan finnas mycket bra info som ni kan ha nytta av. De finns på medlemssidan.

Sommartider

Vi kommer under perioden 16/6 till och med den 17/8 ha stängt i boxen mellan kl 12-16 varje vardag. Fram till och med den 27/6 fortsätter vi med 6.15-passet, därefter tar vi sommarlov med det. Ordinarie passtarter under sommarens öppettider gäller. De pass som påverkas är 13.30 -passet som utgår, extrapassen kl 18.00 som utgår och 6.15-passet som utgår efter den 27/6.

Prova på pass 15/6 -15/8

Mellan 15/6-15/8 sker prova på-passen tillsammans med vårt sommarschema. Har du någon vän som är sugen på att testa CrossFit under denna perioden så hör av dig till oss via info@gripencrossfit.se så bokar vi in denne på lämpligt pass!

Summercamp

Ta din träning till en ny nivå genom att deltaga i vår summercamp. Träningsdagarna under summercamp kommer att ha olika tema, sedan nedan för innehåll.

Måndag: Vattenfys
Tisdag: Stretch och bålstyrka
Onsdag: Gymnastik
Torsdag: Kettlebell, Bulgarian bags, MovNat
Fredag: Super-WOD, yoga

Utöver ovanstående upplägg kommer vi även att ha olika teorilektioner rörande bland annat teknik, planering och kost. Har du ännu inte anmält dig? Skicka ett mail till info@gripencrossfit.se och märk mailet med Summercamp 2014

Pris: 1800:- för medlem (lunch och protte ingår)

Mer info kring campen hittar du på hemsidan och i Da box.

MalmöFestivalen

Den 15/8-22/8 så ska vi återigen befinna oss på MalmöFestivalen. Denna gången på Stortorget!
Här kommer vi att ha ett späckat schema med bland annat Gripens sommarspel den 16/8. Som vanligt är Sommarspelen för våra nybörjare och “mellannivå” på Gripen. Ni som är sugna skriv in datumet i kalendern så kommer mer info senare.

Om någon är sugen på att hjälpa till som funktionär, domare eller annat under sommarspelen eller resten av festivalveckan så säg till någon av mig, Dennis eller Johannes eller maila infomailen.

Drakbåtsrodden

Vi ska deltaga med två lag, ett toppat lag (inte onyktert) som går för vinst och ett lag med inrikting Da Box, alltså ett som representerar vår goa stämning på Gripen. Är ni intresserade av att vara med så kommer info snart så håll ögonen öppna.

Ny prissättning

From 15/8 så blir det en prishöjning med 15% på många ut av våra kort.  I och med höjningen så kommer vi att utöka vårt sortiment på pass. Från att redan ha bland de bästa öppettiderna och flest wodstarter i Sverige så har vi en ambition att bli ännu bättre.
Tex så kommer vi att införa ett expresspass mån, ons och fredag 12-12:45 för alla er som vill köra en “snabbis” på lunchen. Vår förhoppning är också att utöka morgonpassen till alla vardagar.
Vi kommer att genomföra en ombyggnation så att vårt allrum kommer att bli ett lyftarrum vilket innebär att vår nuvarnade opengym-yta alltid kommer att vara öppen för just opengym.