Skip to content

Svenska Fiskbilen och Gripen CrossFit startar samarbete!

Vilka är Svenska fiskbilen?

fiskbilen-puffar-premiumkundI början på nittiotalet flyttade Markus Hendriksen från det lilla fiskarsamhället Ibestad i Nordnorge till Oslo och träffade där kocken Andreas Stenberg. Tillsammans kom de på idén att skapa en modern version av de gamla fiskbilar som besökt byar runt i Norge sedan 1900-talets början, anpassad efter nutidens krav på lättillgänglighet, hög service och kvalitet. Devisen blev ”endast det bästa från havet – direkt hem till dig”.

Efter tio framgångsrika år i Norge beslöt de så att introducera den anrika norska traditionen av fiskbil till Sverige och en vinterkväll 2004 knackade de på den första dörren ute på Lidingö utanför Stockholm. Svenska fiskbilen AB hade fötts. Tack vare tiotusentals nöjda kunder har Fiskbilen expanderat kontinuerligt alltsedan dess och finns nu representerad i större delen av Norden.

Fiskbilen förvaltar en lång tradition av norsk fisk- och skaldjurshandel där kvalitet och service alltid kommer först. Vår affärsidé är att erbjuda de bästa råvarorna från havet – direkt hem till din dörr.

SkaldjurVi säljer skinn och benfria filéer av laxrygg, torskrygg, marulk, tonfisk, svärdfisk, mm. Vi har även fantastiska skaldjur som gambas, miljömärkta scampi, kingcrab och grönländska räkor. Alla produkter är styckfrysta för att man lätt ska kunna ta fram det man behöver efter behov. Produkterna är vakuumförpackade eller vattenglaserade en och en för bästa smak och hållbarhet. Hela vårat sortiment samt priser hittar du på www.fiskbilen.se och i menyerna som ligger i receptionen.

Beställer gör du genom att ringa, smsa, maila eller knacka oss på axeln i boxen. Vi kan leverera direkt till Gripen efter överenskommelse eller så hämtar ni hos oss på Cederströmsgatan 4 mittemot Burger King och Coop ca 750 meter från Gripen.

Mvh

IMG_3472David, david@fiskbilen.se, 0763-401 624
Jake, 0768-782 808
Markus, 0735-000 151

Sverige www.fiskbilen.se
Norge www.havsmat.no
Danmark www.fiskebilen.dk

Merdlemserbjudande

På Gripen CrossFit får Du världens bästa träning. Självklart ska Du även äta världens bästa mat.

Alla gripens medlemmar får 20% rabatt på ordinarie priser.