Late Sunday Yoga

“Late Sunday Yoga” är en lansering av ett event för dig som gillar yoga, vill bli rörligare, förbättra rörligheten i dina lyft men även för dig som har en hektisk vardag och vill få en stund för dig själv senare på dygnet, i dämpad belysning och med stämningsfulla ljus!

Ett 60 min yogapass med instruktör och i ett lugnare tempo. Vi fokuserar på ett utav kroppens områden för att sedan ta oss vidare till nästa.

Alla är välkomna, medlemmar och ikke medlemmar. Detta pass är till för alla oavsett nivå eller tidigare erfarenhet.

Efter passet kan du i lugn och ro ta en dusch och värma dig i vår bastu. Varva ner med en god kopp te tillsammans med dina vänner. 

Instruktör Lisa Lokkin
Lisa är en erfaren coach inom mobility och yoga, genomför alltid sina pass på ett pedagogiskt och tryggt sätt och tar hänsyn till allas olika nivåer.

“Ser fram emot att få träffa många bekanta men även nya ansikten. Att ni tar er tid till er själva för att ladda batterierna och få mer energi till annat. Yogan är ett andningshål utan krav på prestation. Ta er tid att lyssna på kroppen för att bli mer hållbara, starka och lugna i resten av vardagen.”

Nedvarvning
Under denna kväll finns det ingen stress. 

Bastun står varm hela kvällen och efter passet kan du i lugn och ro ta en dusch och sitta en stund i värmen.

I vår lounge finns det plats för både dig och dina vänner att sitta kvar efter passet och varva ner. Passa även på att prata med vår coach Lisa om yoga, rörlighet och få tips på plats. Hon finns här för dig denna kväll.

Dryck och återhämtning:
I vårt café serveras det vatten med färsk citron och önskar du något varmt och avkopplande kan du såklart även köpa en kopp av lugnande te.

Har du inte möjlighet att stanna kvar efter passet så får du ditt te “to go”.

För dig som behöver fylla på med något återhämtande så har vi ett bra utbud av smoothies, musli och mer därtill. 

 

 

Yogamatta
Du får gärna ta med din egen yogamatta till passet och för er som inte har en matta så kan ni självklart låna en hos oss. (30:-)

Vi har ett begränsat antal mattor så boka en direkt i din anmälan.

Bokning och priser
Bokning sker via mail: info@gripencrossfit.se

För anmälan:

Namn
Email
Mobilnummer
Matta*

Ange “Late sunday yoga” i ämnesraden.
*Boka en matta om du inte har en egen

Lanseringserbjudande!

200:- medlemmar

150:- ikke medlemmar

 

Varmt välkomna!

/Lisa Lokkin