Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/b/7/7/gripencrossfit.se/httpd.www/wp-content/plugins/auto-refresh-single-page/auto-refresh-single-page.php on line 43 Skip to content

Samarbete Hassela Skåne och Gripen CrossFit

Till Gripen kommer varje vecka Hassela Skåne med ungdomar och tränar CrossFit. Hassela Skåne arbetar med ungdomar som på olika sätt behöver stöd och vägledning i vardagen för att ta chansen till en ljusare framtid. På Gripen känner våra ungdomar sig alltid välkomna och får chansen att tillsammans med coacher på plats utföra CrossFit på olika nivåer. Vi lånar lokal, redskap och dyrbar tid från Gripen och dess coacher, vilket alltid resulterat i positiva och svettiga träningserfarenheter för våra ungdomar.

Vårt samarbete innebär också att vi försöker utbyta och dra nytta av varandras olika kompetenser. Bland annat står Gripen för en kost- och träningsutbildning för Hassela Skånes ungdomar.

Tack vare Gripen och deras positiva inställning och vilja att hjälpa till kan dessa ungdomar träna CrossFit, förbättra sin fysiska hälsa – samtidigt som dem har väldigt roligt! Detta tackar vi Gripen för!

Vill du veta mer om oss? www.hasselaskane.se