Gripen CrossFit
Licensierat CrossFit gym Malmö

Letar du efter ett toppmodernt gym Malmö?

Då är Gripen CrossFit är platsen för dig – licensierat CrossFit gym Malmö!

Beläget i stadens utkant erbjuder vi en imponerande CrossFit-anläggning och ett trevligt café och allt du behöver på ett gym i Malmö. Vi är kända som Malmös främsta gym för CrossFit-träning och kan stoltsera med ett omfattande schema med cirka 60 gruppträningspass varje vecka, alla ledda av välutbildade och erfarna coacher.

Oavsett om du är ung eller gammal är alla välkomna att träna hos oss. Vi erbjuder ett brett spektrum av träningsalternativ som är anpassade efter din ålder och nivå. Vårt utbud inkluderar specialanpassade seniorpass, energifyllda teenspass och roliga kidspass. För dig som vill utmana dig själv har vi dagliga WODs, högintensiva metcons, boxning och mobility-träning. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar just dig hos oss på vårt gym i Malmö.

För en djupare inblick i våra olika träningspass och för att lära dig mer om varför vi är det ultimata valet för gym i Malmö, kontakta oss idag!

Tveka inte att ta steget mot en hälsosam och aktiv livsstil med Gripen CrossFit.


Här kan du läsa mer om våra olika pass!

Gripen CrossFit - licensierat CrossFit gym Malmö

Om du är osäker på om CrossFit gym passar dig, låt oss guida dig i rätt riktning till ett bra gym i Malmö! Gripen CrossFit erbjuder en unik möjlighet för dig att komma igång. Med vårt introkort får du två månaders obegränsad träning till ett oslagbart pris av endast 1099 kr på vårt CrossFit gym Malmö. (Observera att detta erbjudande inte gäller om du redan har/har haft ett träningskort hos oss och kan endast tecknas en gång per person).

Gripen CrossFit är ditt Licensierade CrossFit gym Malmö – oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på, så ser vi till att du trivs hos oss på Gripen CrossFit, gym Malmö. Vi välkomnar alla, från nybörjare till erfarna atleter, att uppleva vårt varierade utbud av träningspass och program. Hos oss finner du en inspirerande och inkluderande träningsmiljö där du kan utmana dig själv och nå dina personliga mål.

Upptäck Gripen CrossFit idag och låt oss bli din träningspartner på vägen mot en starkare och hälsosammare version av dig själv.

wod

Dagens WOD

Här har du ett utbud på cirka 60 gruppass i veckan. Hos oss, bästa gym Malmö, kan du köra allt från klassiska "Dagens WOD" till barnvagnspass och boxning till endast gym på egen hand.
Läs mer om våra gruppträningspass här!

Team Gripen, bästa gymmet i Malmö, består av över 30 drivna CrossFit-coacher som engagerar sig till 100% för att du ska få den bästa träningen utifrån dina förutsättningar, allt för att du ska vara bästa gymmet i Malmö.

Vi erbjuder både CrossFit och styrketräning

Gripen CrossFit gym Malmö erbjuder ett stort utbud av CrossFit-klasser. Om du endast vill använda vår Open Gym-yta är du också varmt välkommen. På vårt gym hittar du både fria vikter, cable cross samt ett stort urval av maskiner och andra redskap. Det är därmed allt du behöver för att utvecklas framåt i din träning. Vi gör allt för att bli ditt alternativ till Gym Malmö.

Gym Malmö

På Gripen CrossFit, gym Malmö, är våra medlemmar det viktigaste. Hos oss hittar du en familjär stämning, pepp från andra medlemmar och coacher som alltid är villiga att hjälpa till och svara på frågor. Hos oss hittar du inte bara kärleken till träning, gym och CrossFit, hos oss hittar du även vänskaper för livet - alla är välkomna, oavsett nivå!

Medlemmen i fokus

För att göra träningen säker finns det alltid minst en instruktör som leder träningspassen. Våra instruktörer värnar alltid om ditt bästa, och hjälper dig att lägga träningen på din nivå – både så att du hela iden utvecklas framåt, men samtidigt tränar så säkert som möjligt. Våra coacher strävar alltid efter att erbjuda våra medlemmar hållbar träning för en hälsosam livsstil. Alla förtjänar bra träning, därför erbjuder vi bästa gymmet i Malmö.

Adress

Gripen CrossFit

Bernstorpsvägen 19

232 91 Arlöv

Öppettider

Mån – TorsFreLör – Sön
05.45-21.0005.45-19.0008.45-14.00

Börja träna hos oss

© Gripen CrossFit 2022

Producerad av Avitus IT

Vi använder cookies för att kunna erbjuda dig bästa möjliga upplevelse.