Skip to content

Den 16/12 är det dags för årets händelse! Gripen CrossFits insamling till musikhjälpen!

Under 2016 års Musikhjälpenvecka arrangerade Gripen CrossFit en 24 timmars rodd som genererade totalt över 38 000 kronor till insamlingen med hjälp av donationer och auktioner i samband med att vi rodde. Arrangemanget var en framgång både genom att överträffa alla förväntningar på insamlade pengar men även när det gäller att stärka känslan av gemenskap i boxen.

I år tänker vi upprepa vår 24H rodd i samband med en stor tävling och de som vill vara med kan köpa en rodd som man sedan ser till att hålla igång 24 timmar non-stop från fredag 15/12 kl. 17.00 till lördag 16/12 kl. 17.00. Hur timmarna delas är upp till er, bara rodden inte stannar!

Att vara med i 24H rodden kostar 2400 kr per roddmaskin. Hela summan går till Musikhjälpen. Det går även bra att ro en timme, eller två, eller vad ni väljer och priset är då 100:-/timme. Utmana din granne, din vän eller syster och bror att ro en timme, den som kommer längst donerar pengarna, eller? Eller kanske ni donerar en krona/meter…

Vår tävling Gripen Charity Throwdown 2017 kommer att äga rum den 16 december i Malmö, i Gripen CrossFits nya 1000 kvadratmeter stora box, Hangaren på Bernstorpsvägen 19. Samtliga platser till denna tävling såldes slut på 36 timmar.

Tävlingen kommer att vara för lag om 4 som kan mixas hur som helst. Tanken med tävlingen är att kunna tävla tillsammans oavsett nivå, ålder och kön. Tillsammans kör vi WODar, utmanar oss, har fantastiskt kul och drar framför allt in en stor påse pengar till årets Musikhjälpen. Alla lag kommer att få göra 4 WODar.

Detta är en tävling som har CrossFit Community men också Prepare for the Unknown and Unknowable som ledord!

Kontakt: gripencharity.throwdown@gmail.com

Vi ses i Hangaren i december

#mh17 #321give #gripencrossfit #gripencharitythrowdown