Skip to content

Företagsträning

Vill ni som företag ligga steget före era konkurrenter i utvecklingen?

Vårt mål är att erbjuda er en så komplett hjälp som möjligt!

Vi som arbetar med Gripen Företag har som mål att ge ert företag den bästa förutsättningen till gladare friskare och hälsosammare kollegor. Detta gör vi genom att utbilda er personal inom kost, träning och allmän förbättring av hälsa. Vi utbildar dig och din personalgrupp till att förstå vikten av symbiosen mellan kost, återhämtning och träning som därmed kan minska sjukfrånvaro, höja arbetsmoralen och få en mer välmående kollega. Att träna tillsammans gör dessutom lagandan starkare.

Gör som Dahmstahl – satsa på personalen

Intervju med landschef Patrik Leijon

Varför företagsträning?

Det resulterar i välmående personal vilket ger bättre resultat för oss som företag och även på individuell nivå. Över tid orkar personalen prestera bättre och håller sig friska. Det är även en stor del av “employer branding”, du blir en betydligt mer attraktiv arbetsgivare när du bjuder på träningen.

Vad är det bästa med företagsträning?

Det är lättare att motivera de anställda när det sker på arbetstid. Vi vill att våra anställda ska må bra och vara hälsosamma. Att få träna under arbetsdagen effektiviserar den privata tiden efter jobbet.

Vad tycker era anställda?

Vi får väldigt positiv feed-back då vi bjuder vår personal på träningen. Vi ser det inte som en kostnad, utan en investering. De uppskattar känslan av att komma hem och känna att de tagit ut sig efter ett träningspass.

Varför Gripen CrossFit?

Det ligger i närområdet, men främst för att både ägare och coacher är väldigt delaktiga och aktiva.  Jag är själv medlem på Gripen sedan tidigare och har tränat CrossFit i 6-7 år så valet föll naturligt då det är jag som driver denna delen på företaget.

Varför CrossFit?

Hård träning med en coach som ser till att du gör det du ska med ett skräddarsytt pass! Du gör även övningar du själv inte tycker är kul eller är bra på OCH man får ett moment och känsla av tävling.

Ser du någon utmaning med att få med sina anställda?

Vi har faktiskt haft lätt att få med våra anställda men utmaningen kan vara att uppehålla det. Det handlar om att komma över tröskeln. De flesta tror att CrossFit är svårt, men det är tvärtom. Man tränar på en individuell nivå, fast i grupp. Det har vi lyckats med. Nyckeln till det är att köra företagsanpassat där nivån läggs utifrån medarbetarna.

Tips till andra företag?

Våga ta chansen! Det är en liten investering för att bli attraktivare som arbetsgivare, vilket är vårt viktigaste element just nu. Då räknar du hem investeringen på ingen tid alls.

Företagsträning

Hälso-team building – från 3499kr ex moms

 • Träna ett CrossFit-pass tillsammans med egen coach
 • Kostföreläsning
 • Inkludera lunch/fika i Gripens kaffebar

Abonnemang

 • 1 timmes träning med egen coach – från 699kr ex moms
 • Platser på dagens pass mellan 07.30-16.00
  • 1 ggr/vecka 79kr/person
  • 2 ggr/vecka 69kr/person

Företagsanpassad träning

 • Vi anpassar er träning utifrån era förutsättningar och behov – från 1500kr ex moms
Yoga på jobbet 
 
En härlig start med morgonyoga eller kanske ett skönt lunchpass för att få lite extra energi för resten av dagen?  
Yoga på jobbet kan vara en del av en arbetsplatsträff, en kickoff, en återkommande friskvårdstimme eller som en guldkant på vardagen. 
 
Yoga på jobbet passar alla oavsett träningsvana och skräddarsys efter era önskemål och behov. Passen kan vara fysiskt svettiga, eller avstressande och lugna. Eller både och!  
 
Vi kommer gärna ut till er och håller yoga på plats i era lokaler. Välkommen att kontakta oss via info@gripencrossfit.se för att se vad som passar just er arbetsplats och boka in ett pass. 

Prova på

Vi ordnar gärna ett prova på-pass åt er när ni har tid. Hör av er till oss så bokar vi in ett pass där vi går igenom grunderna i CrossFit och vad vi kan erbjuda just ditt företag.

Vi erbjuder även (på offert)

 • Kostrådgivning på både individ- och gruppnivå
 • Konferenslokal
 • Köpa PT eller medlemskort till anställda

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just ert företag? Skicka gärna en e-post till oss så kontaktar vi er!

Skicka