Skip to content

Börja träna

Vad är CrossFit?

CrossFit är en styrke- och konditionsbaserad träningsform där programmen bygger på ständigt varierande funktionella rörelser utförda med hög intensitet. Funktionella rörelser är rörelser som vi använder i vardagen som precis alla kan göra oavsett fysisk status.

CrossFit bygger på väldigt effektiv och intensiv träning som i praktiken betyder att ett träningspass sällan är längre än 30 minuter.

Målet är att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt. När du tränar hos oss så har du alltid en tränare vid din sida som visar och coachar dig genom hela träningspasset.

Hur funkar träningen?

Du kommer till Gripen CrossFit när passet börjar. Träningen genomförs i mindre grupper. Vi lägger upp ett nytt träningspass varje gång du kommer till oss så du behöver aldrig fundera över vad eller hur du ska träna. Detta pass kallar vi WOD (Workout Of the Day).

Du får vara med på alla olika typer av träningspass som vi kommer att köra på Gripen CrossFit.

Men jag är för ung/gammal/otränad för CrossFit!

Nej då! CrossFit är gjort för att kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet. Rörelserna och passen modifieras så att det passar alla.

Det går heller inte att ”träna något annat” för att komma i form nog för CrossFit. Då missar man hela poängen med att CrossFit är gjort för att bygga den bästa grunden för din fysik.

Skicka