Great Earth

unnamed

Great Earth har funnits på den svenska marknaden i över 25 år. Vi utvecklar och tillverkar uppskattade kost- och sporttillskott av hög kvalité med råvaror av naturligt ursprung, vårt motto har alltid varit ”kvalité före pris”.

Du kan känna dig trygg när du använder Great Earth’s produkter, vi är certifierade enligt System för säkra kosttillskott för konsument.


Nedan följer en kort beskrivning av de produkter vi säljer från Great Earth och vad de är bra för.

Best Whey Choklad

 

Best Whey
Best Whey är ett mycket högvärdigt proteintillskott bestående av fyra olika proteinkällor som har olika egenskaper avseende upptagningshastighet och aminosyrasammansättning. Extra tillsatt L-glutamin som är den högst representerade aminosyran i musklerna. Innehållet av vitaminer och mineraler gör även Best Whey utmärkt att användas som lågkalori måltidsersättare som vid t.ex. högproteindieter.
Best Whey bidrar till en snabbare muskelåterhämtning efter fysisk aktivitet. Tas som uppbyggande mellanmål och/eller efter träning. Blandas i 1,5 dl vatten eller mjölk.

 

Ultra EFA Hög

Ultra EFA
Ultra EFA innehåller en blandning av oljor från jättenattljus-, gurkörts-, linfrö- och fiskolja. Ultra EFA tillför ett brett spektrum av de essentiella fettsyrorna omega -3, -6 och -9 som bland annat behövs för kroppens cellmembran och för produktionen av eikosanopider. Gurkörts- och jättenattljusolja innehåller hög halt av gammalinolensyra (GLA), vilken anses stimulera kroppens produktion av prostaglandiner.

 

Vitamin D-dry 2000 Hög

Vitamin D-dry 2000
Vitamin D-Dry är en tablett i torr form där man använt lanolin som råvara.
D-vitamin bidrar till att bibehålla ett starkt skelett och starka tänder, till normalt utnyttjande av kalcium och fosfor, till immunsystemets normala funktion samt bidrar till att bibehålla muskelfunktionen. Vitamin D Dry 2000 innehåller även Vitamin E och Selen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt det patenterade svartpepparextraktet Bioperine.

 

 

 

Super Multi Minerals

Super Multi Minerals
Denna unika sammansättning innehåller dubbelt så mycket kalcium som magnesium tillsammans med åtta andra mineraler/spårämnen, D- och K-vitamin. Mineralämnena i Super Multi Minerals är av stor variation och av noggrant utvald kvalité. Portamins mineraltransportsystem garanterar ett snabbt upptag, transport och utnyttjande av mineralerna. Innehåller även TRAACS kelaterade mineraler från Albion Laboratories.

 

Super Magnesium 375 Tabl

Super Magnesium
Super Magnesium 375 mg har en unik formula genom det speciella transportsystemet, Portamins, för optimalt upptag av mineralen i mag-tarmkanalen. Transportsystemet består av lättlösliga och lättupptagliga mineralföreningar som glycinatkelat, citrat, glukonat, askorbat, malat och succinat. Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. Super Magnesium 375 mg i tablettform innehåller även gurkmejaextrakt med aktivt curcumin.

 

 

Orka Proteingröt 3

Orka Proteingröt
Orka Proteingröt är en god och näringsrik gröt med smak av äpple och kanel. Gröten mättar bra då den innehåller 22 % protein och chiafrön som ger ett bra tillskott av omega-3 fettsyror. En förpackning om 50 gram ger 1 portion god och näringsrik gröt.

 

 

bars

Orka Bars
Orka Måltidsbar är sammansatt av kolhydrater, protein, fett och fibrer (bl.a betaglukaner) för en bra mättnadskänsla och ett bra GI-värde. Med hela 15 g protein lämpar den sig också alldeles utmärkt efter ett träningspass. Smaken ”french taste” med överdrag av mörk choklad ger dig en härlig smakupplevelse. Och den innehåller endast vegetabiliskt fett. Nyttig och god för människor i farten!

 • Kontakta oss

  Gripen CrossFit
  Bernstorpsvägen 19
  232 91 Arlöv
  Sweden
  Phone: +46-(0)40-685 30 20
  info@gripencrossfit.com

  Öppettider

  • Måndag 05.45-21.00
  • Tisdag 05.45-21.00
  • Onsdag 05.45-21.00
  • Torsdag 05.45-21.00
  • Fredag 05.45-19.15
  • Lördag 08.45-15.00
  • Söndag 08.30-15.00
 • Hitta hit


  CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
 • Facebook

 • Instagram