Kostspalten

Här på kostspalten får du tips på både god och nyttig mat! Recepten presenteras av Alessandra Millitello. Har ni någon favoritmåltid som skulle passa in här så skicka gärna ett mail till info@gripencrossfit.se så ser vi till att den också kommer upp på denna sidan.

  • Kalops

    image

    Älskar svensk husmanskost!

    Ingredienser

    • 1,2 kg högrev/fransyska
    • 4 gula lökar
    • 3 lagerblad
    • 6 morötter
    • Kryddpepparkorn
    • 6 dl vatten
    • Salt och peppar

    Gör så här:

    1. Skär köttet i tärningar (skär inte bort fettet!)
    2. Skala och skär löken i klyftor
    3. Bryn köttet med peppar och salt
    4. Vispa ut skyn från köttet med lite vatten
    5. Lägg ner köttet i en gryta eller tryckkokskastrull med löken, skyn och morötterna
    6. Lägg sedan i lagerbladen och kryddpepparkornen med vattnet
    7. Låt det koka som vanligt eller under tryck
    8. Smaka av med salt och peppar
    9. Om man använder tryckkokare tar det 40 min att göra om man gör i vanlig gryta tar det ca 3 timmar för att köttet ska bli riktigt mört!
    10. När köttet har kokt klart, så kan man om man vill sila bort de sönderkokta morötterna och tillsätta nya morötter

    Tycker man att den är för lös i såsen så kan man reda den med paleoredning. Häll på redningen samtidigt som man vispar, låt det koka upp!

    Servera med nykokta rödbetor!

    Paleoredning

    Kokosmjöl och vatten

    Blanda ihop lagom mängd och sen tillsätt det i såsen eller grytorna


    Meatza

    IMG_6439

    Meatzapizza ett nyttigare alternativ på hämtpizzan. Istället för den traditionella brödbotten gör man en botten på köttfärs som är toppat med det man tycker om! Snabbt att göra och så gott!

    Detta behöver du för 1 Meatza pizza för ca 4 pers:

    • 600 gram köttfärs
    • Salt
    • Peppar
    • Timjan, oregano, persilja
    • 1 pressad vitlöksklyfta
    • Toppa med det du tycker om

    På bilden har jag gjort en tomatsås baserad på bra passerade tomater med vitlök, färsk basilika, hela körsbärstomater, aubergine, zucchini och rotselleri. Har valt att toppa denna pizzan med italienska delikatesser som salami Milano och stark salami och familjens egna oliver samt rödlök och självklart toppat med färska basilikablad och oregano. Servera med pizzasallad!

    Bra alternativ när man är sugen på pizza och som bakfyllemat på söndagen!

    Smaklig spis!

  • Hel kyckling med smak av Italien 

    hel kyckling2

    • 1 kyckling (1,5 kg)
    • färska örter (persilja, timjan och rosmarin)
    • 2 Citroner
    • 5 vitlöksklyftor + 8 till
    • 3 dl vin (kan ersättas med 2 dl vatten)
    • 1 ekologisk hönsbuljong tärning
    • Salt & peppar
    • Bomullssnöre

    Fetaost fyllning (kan uteslutas)

    • 75 gram fetaost
    • 1/4 citronsaft och skal från den
    • lite färska örter

    Grönsaker runt omkring

    • 4 spanska spetspaprikor
    • 8 champinjoner
    • 8 vitlöksklyftor
    • 1 gullök
    • Några kvistar körsbärstomater

    Gör såhär:

    1. Sätt på ugnen på 200 grader
    2. Skölj kycklingen med vatten
    3. Torka av den med papper
    4. Salta och peppra inne i kycklingen
    5. Pressa en 1/2 citron i kycklingen
    6. Fyll sedan kycklingen med färska örter, citronklyftor av 1 citron och hela vitlöksklyftor
    7. Bind låren med lite bomullssnöre
    8. Mixa fetaosten, rivet citronskal, citronsaft och färska örter till ostfyllningen (om man inte vill ha fetaost så kan man fylla den med mixade örter tillsammans med citronen och lite salt)
    9. Lossa skinnet på kycklingbröstet och fyll med fetaost blandningen. Va lite försiktig så det inte går i sönder!
    10. Salta och peppra kycklingen runt om, ta andra halvan av citronen och pressa över kycklingen, pressa 1 vitlöksklyfta och gnid in kycklingen med samt rulla den i finhackad färsk timjan!
    11. Sätt i en ugnsform, dela paprikorna i halvor och lägg i formen tillsammans med svampen och vitlöksklyftorna
    12. hel kyckling1

      Hetta upp vinet med 1 buljongtärning, häll sedan detta i ugnsformen (om man inte vill ha vin kan man koka upp buljongtärningen med 2 dl vatten)

    13. In i ugnen i ca 1,5 timme! Ös den då och då med spadet!
    14. När det återstår 30 min så stoppa in kvistarna med körsbärstomaterna och den delade löken
    15. 10 min kvar på tiden så kan man ändra ugnen till grill läge så skinnet på kycklingen får mer färg och krispigt!
    16. Om man vill köra på termometer ska graderna vara mellan 75-82 grader! Kontrollera så att köttet är klart inne vid benet!
    17. Ta ut kycklingen och låt den vila några minuter
    18. Klipp den och servera!

    Plankstek

    planka

    Själva plankan finns att köpa i de flesta lite större matbutikerna typ CityGross eller Maxi om inte man beställer det från nätet! Man kan variera själv vad man vill ha på sin plankstek från köttet till duchessemosen till vilken sås och tillbehör man önskar!

    På denna plankan har jag valt att ha kyckling med blomkål- och palsternacksduchessemos med rostade grönsaker och en tomatröra!

    Börja med tomatröran för att få den extra god!

    Ingredienser:

    • 1 burk ekologiska passerade tomater/krossade tomater
    • 1 gul paprika
    • 1 gullök
    • 2 vitlöksklyfor
    • 1/2 aubergine
    • 1/2 zucchini
    • Färska kryddor: timjan, persilija
    • Salt och peppar
    • ev. lite chili om man vill

    Gör såhär:

    1. Börja med att dela alla grönsakerna grovt
    2. Fräs löken och vitlöken med lite olivolja, häll sedan på dem passerade tomaterna i en kastrullen, på med resten av grönsakerna och övriga kryddor
    3. Låt den koka under lock i cirka 40 min på låg värme
    4. Smaka av och sen är den klar!

    Tillbehören

    • 2 färska rödbetor delade i klyftor
    • Några färska brysselkål delade i halvor
    • Några broccoli buketter

    Gör såhär:

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Lägg grönsakerna i en ugnsform, ringla över lite olja och stö på lite havsflingssalt.
    3. Rosta dem i ca. 30 min

    Kycklingen

    Under tiden grönsakerna rostas i ugnen kan man förbereda kycklingen genom att fräsa kycklingfilén på ett grilljärn och krydda den med rosmarin, peppar, salt och färsk persilja. Kyckligen ska bara bara få fin färg på grilljärnet och sen ska den färdig stekas i ugnen. När ni tycker att kyckligen har fått fin färg så lägg över kyckligen i samma ugnsform som tillbehören och stick in en termomenter i kyckligen och låt den stekas klar i ugnen tills den fått innertemperaturen på 70 grader (använd stektermometer).

    Därefter är det dags att göra duchessemosen till plankan

    Ingredienser

    • 1/2 huvud blomkål delad i buketter
    • 2 palsternackor
    • 1 vitlöksklyfta
    • 1 krm riven muskot
    • 1 tsk olivolja
    • lite salt och vitpeppar

    Gör såhär:

    1. Koka blomkålsbuketterna och palsternacka tills det blir mjukt, häll sedan av vattnet
    2. riv i vitlök, muskot, vitpeppar, salt och olivolja,
    3. mixa detta med en stavmixer till en puré!

    Plankan

    1. Spritsa purén på plankan
    2. Om man tycker om ugnsgrillad tomat så lägg en 1/2 tomat på plankan också (med salt och peppar)
    3. In i ugnen tills moset har fått fin färg på topparna!

    När kyckligen och de rostade grönsakerna är klara och när duchessemosen har fått fin färg på topparna är det bara att servera. Lägg lite ugnsrostade grönsaker på plankan, toppat med kycklingfilén och sen på med lite av tomatröran i en liten skål bredvid!


    Pestofylld kycklingfilé

    pestkyckling

    För att göra denna saftiga kycklingfilé fylld med pesto behöver man:

    • 1 kycklingfilé
    • 1 msk pesto
    • Salt & peppar

    Snabbt pestorecept

    Ingredienser:

    • 2 handfulla nävar färsk basilika
    • 5 msk ekologisk olivolja
    • 5 msk rostade pinjenötter
    • 3 klyftor färsk vitlök

    Gör såhär:

    Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna! Mixa sedan tillsammans alla ingredienserna , klart!

    Kyckling

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 200 grader
    2. Gör en djup skåra i kycklingen (inte helt igenom)
    3. Fyll den med 1 msk av peston
    4. Rulla ihop kycklingen och krydda med salt och peppar runt om
    5. Förstek kycklingen med kokosolja
    6. Sätt in kycklingen i ugnen för att få den genomstekt och saftig!

    Om ni har en köttermometer så stick in denna i kycklingen, när graderna är 70 är den klar!


    Sötpotatis och kycklingpannbiffar

    Ingredienser

    image
    • 2 kycklingfiléer
    • 1 sötpotatis
    • 2 msk hackad purjolök
    • 2 pressade vitlöksklyftor
    • salt och peppar

    Panering

    • sesamfrö

    Gör så här:

    1. Skala och koka sen sötpotatisen tills den blir mjuk
    2. Mal ner kycklingfiléerna till färs eller mixa den i en matberedare
    3. Hacka purjolöken
    4. När sötpotatisen är färdig så mixa den eller mosa den till puré
    5. Blanda alla ingredienserna och forma till pannbiffar
    6. Vänd pannbiffarna i sesamfrö och sen stek i en stekpanna med kokosolja
    7. Servera med en fräsch sallad och god guacamole och egen gjord tacosås!

    Smaklig måltid!


  • Paleo kycklingcurrygratäng

    Ingredienser

    • image3

      1 paket bacon (125 g)

    • 1 gullök
    • 2-3 kycklingfiléer
    • 3 st vitlöksklyftor
    • 2 msk färsk riven ingefära
    • 3 msk gul indisk curry
    • 1 msk gurkmeja
    • 2 msk cashew nötter
    • 1 färsk mango/1 paket frusen (utan tillsatt socker)
    • lite chili
    • salt & peppar
    • 400 ml kokosmjölk
    • 2 sötpotatisar (eller 1 sötpotatis och 2 palsternackor)

    Gör så här:

    1. Dela baconen i strimlor
    2. Hacka löken
    3. Fräs löken och baconen tillsammans i en stekpanna på medelhög värme
    4. Dela kycklingen i kuber
    5. Ner med kycklingen i stekpannan
    6. Riv ingefäran och vitlöken i, rör om och sen på med mangon och cashew nötterna
    7. I med salt, svartpeppar och curryn (+ ev. Chili)
    8. Låt det puttra i några minuter
    9. Under tiden, skala och dela sötpotatisarna i skivor (palsternackor) och sätt på ugnen på 225 grader
    10. Häll på kokosmjölken och låt det koka upp
    11. Smaka av och tillsätt mer krydda om det behövs
    12. Ta en ugnssäker form, börja med att lägga kycklingröran sen varva med sötpotatis, sen kyckling och sen sötpotatis och avsluta med kyckling! In i ugnen i ca 20 min! Känn på potatisen så att den har blivit mjuk!

    Servera med en grönsallad 🙂

    Smaklig måltid!

  • Ungsbakad lax med apelsin- och soyasås

    2 personer

    Ingredienser

    apelsin

    • 2–4 laxfiléer med skinn
    • 1,5 msk tamarisoya
    • 3 apelsiner, (skal av 1 apelsin, saft av 2 apelsiner och skivor av 1 apelsin)
    • 1 lime (skal av ½ lime och saft av 1 lime)
    • 4 cm riven färsk ingefära
    • 3 vitlöksklyftor, finhackade
    • 2 salladslökar, ansade och skivade
    • 1 spansk peppar, finhackad (Smaka på den! Om du inte vill ha för starkt så ta halva)

    Gör så här:

    1. Blanda tamarisoya, apelsin- och limeskal, apelsin- och limesaft, ingefära,
    2. spansk peppar, vitlök och salladslök i en ugnsfast form. Lägg laxen med
    3. skinnsidan upp i blandningen och täck med plast.
    4. Marinera i kylen i 30 minuter. Lägg apelsinskivorna på laxen och ugnsbaka
    5. i 10-15 min. i 175 grader. Ta ut och låt laxen vila i 5 minuter under folie.
    6. Servera med broccoli och/eller andra grönsaker som du gillar.

    Tips! Koka upp vatten, lägg i broccolibuketter, ta bort från värmen. Klart, broccolin blir ”al dente” och behåller sin näring.


    Fiskpaket

    fiskpaket

    För er som tycker om fisk, testa detta! Absolut en av mina favoriträtter!

    Till 4 personer:

    Det man behöver till detta paket är:

    • 1 liten sötpotatis
    • 2 palsternackor
    • 2 nävar färsk spenat
    • 1 gul lök
    • 4 torskryggar
    • 1 citron
    • 2 hela vitlöksklyftor
    • Färsk dill
    • Lite olivolja
    • Salt och vitpeppar

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 200 grader
    2. Dela sötpotatisen och palsternackorna i lite större kuber, skiva löken i större bitar och skiva citronen i skivor.
    3. Lägg sedan folie i en ugnsform (ta lite extra på varje sida, så långt så man kan stänga det sen när man fyllt det)
    4. lägg först i palsternacka och sötpotatis, sedan färsk spenat samt lök och hela vitlöken salta och peppra lite
    5. Toppa med torskrygg (vill man ha annan fisk går det också bra), färsk dill och citronskivorna!
    6. Ringla lite olivolja/kokosolja på toppen, stäng folien så det blir ett paket
    7. In i ugnen på 200 grader i 30-40 minuter!

    Snabba tonfiskbollar

    Ingredienser

    • image4

      1 tonfiskburk i vatten

    • 1 ägg
    • 1 liten morot
    • 1/2 rödlök
    • några soltorkade tomater
    • lite salt & peppar
    • lite örter (persilja)

    Gör så här:

    1. Riv moroten, sen blanda allt i en bunke och forma dem till bollar!
    2. Stek i kokosolja på medel låg värme 🙂

    Man kan ha i vilka grönsaker som man vill, ibland har jag riven blomkål, broccoli, äpple, dill etc! Perfekt som snabb lunch eller till mellanmål!

  • Lyxig jordärtskocksoppa

    4 personer (förrätt)

    jordärtskocka

    Ingredienser

    • 400 gr jordärtskockor
    • 2,5 dl grädde
    • 2,5 dl mjölk 3%
    • 2 dl vitt vin eller
    • 2 dl matlagningsvin
    • 1 scharlottenlök
    • 1 klyfta vitlök
    • 1/2 spansk peppar
    • 1 liten klick smör
    • Salt/vitpeppar
    • Cayennepeppar

    Gör så här:

    1. Skala och dela jordärtskockorna
    2. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök
    3. Fräs löken  och den spanska pepparn lätt i smöret
    4. Lägg i jordärtskockorna med mjölk och grädde
    5. Låt det sjuda/koka i 15 min
    6. Häll på vinet, sjud i 10 minuter
    7. Smaka av med salt och peppar och ev lite cayennepeppar
    8. Om du önskar det, mixa den slät.

    Välj jordärtskockan för hela kroppen, magen och blodtrycket!

    Jordärtskockan är rik på mineralen kalium och innehåller nästan dubbelt så mycket jämfört med andra rotsaker som morot och rödbeta. Kalium behövs för att nerver och muskler ska fungera och för att reglera blodtrycket. Jordärtskockan innehåller också inulin. Det ger näring till hälsosamma tarmbakterier som bygger ett bra immunförsvar.


  • Avocadosmör

    Avocadosmör

    Bättre variant på smör blir svårt att få! Avokado är sprängfylld med nyttiga fetter, mycket vitaminer, mineraler och antioxidanter! Superfruktens innehåll har förmåga att sänka den dåliga kolesterolhalten och höja den bättre! Omega3 fettet som är i avokadon, ja hör och häpna förhindrar rynkor och förbättrar hjärnkapaciteten! Så byt ut ert smör som ni äter idag och pröva detta superenkla och goda avokadosmör!

    Ingredienser:

    • 1 mogen avokado
    • 1 tsk salt
    • 1 tsk olivolja/kokosolja

    Blanda allt i en skål! Ät till knäckebrödet, scones eller smörgåsen toppat med kalkon! Förvara i kylen med en sluten burk för att hålla färgen bättre!

  • Paleo mandel karamell bars

    Ingredienser

    image5

    Botten: 

    • 1 dl dadlar
    • 1 dl mandlar

    Fyllning: 

    • 1 dl dadlar
    • 4 msk mandelsmör
    • 2 msk smält kokosolja

    Ev. 100 gram mörk choklad

    Gör så här:

    Botten:

    1. Sätt på ugnen på 200 grader
    2. Lägg dadlarna i en skål och häll på varmt vatten, låt dem ligga där några minuter (ta alla dadlarna som behövs för hela receptet = 2 dl)
    3. Under tiden kan du rosta mandlarna i ugnen. Lägg mandlarna på en plåt och rosta den i ca 5 min i ugnen.
    4. Mixa sedan dessa tills det blir grovhackade.
    5. Ta upp 1 dl av dadlarna från vattnet och lägg dadlarna med nötterna och mixa (blir degen för fast så lägg i lite av dadelvattnet).
    6. Klä en form med bakplåtspapper och tryck ut degen i formen, sätt in i kylen så länge.

    Karamellen:

    1. Ta resten av dadlarna och mixa dem.
    2. Smält kokosoljan.
    3. Tillsätt mandelsmöret och oljan i de mixade dadlarna.
    4. Tryck ut det över botten, ställ in allt i frysen i ca 1 timme! Färdigt!

    Tips!

    Om man inte kör paleo eller vill lyxa till det så kan man smälta 100 gram mörk choklad under vattenbad och hälla ett tunt lager över resten och låt stå i frysen minst 1 timme så det stelnar ordentligt!

    Dela upp i bitar och bara njut!

  • Kokos och mandel/fröbröd

    bröd

    Ingredienser:

    • 4 ägg
    • 2 msk kokosolja
    • 60 gram sötmandel
    • 1 dl solrosfrön
    • 1 dl pumpafrön
    • 1 dl sesamfrö
    • 4 msk riven kokos
    • 4 msk linfrö
    • Torkade fikon
    • 2 tsk Paleo bakpulver
    • Salt

    Gör såhär:

    bröd2

    Sätt på ugnen på 175 grader. Hacka mandlarna och tillsätt detta med äggen. Mixa det och därefter tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl! Smörj en brödform med kokosolja och ”bröda” med mandelmjöl, häll i smeten och grädda i ugnen i ca 40 min.

    Toppa med kalkon och avokadosmöret (recept på avocadosmör finns på sidan under fliken tillbehör)


    Paleo fröknäckebröd

    Ingredienser

    • image6

      1 dl linfrö

    • 1 dl solrosfrö
    • 0,75 dl sesamfrö
    • 0,25 dl pumpafrön
    • 2,5 dl kokande vatten
    • 0,5 dl kokosolja
    • Havsflingsalt
    • 1 msk fiberhusk

    Ev. krydda

    • kanel
    • kardemumma
    • spiskummin
    • vallmofrö

    Gör så här:

    1. Sätt på ugnen på 160 grader
    2. Börja med att blanda alla fröna i en bunke
    3. Koka upp vattnet
    4. Smält kokosoljan
    5. Blanda vattnet och kokosoljan
    6. Häll ner detta i frö blandningen och rör om
    7. Strö över lite fiberhusk i taget och blanda väl
    8. Lägg ut degen på en plåt som är klädd med bakplåtspapper, tryck ut degen över hela plåten
    9. Strö över flingsalt och någon krydda (denna omgången tog jag vallmofrö)
    10. Sätt in i ugnen i ca 50 min. När halva tiden har gått så ta ut plåten och skär skåror med en kniv för att lättare bryta knäckebrödet sen.
    11. När tiden har gått så stäng av ugnen men låt knäckebrödet stå kvar inne för att torka i eftervärme! Bäst att låta de stå över natten!
  • Ischoklad

    ischoklad

    Gjorde dessa förra helgen när jag var bjuden till min mammas stuga ute i skogen! Min mamma har döpt dem för när hon smakade dem sa hon direkt ”ohhh ischoklad”, därav namnet!

    Det är ett liknande recept som fudgen men får en liten annan konsistens!

    Det man behöver:

    • ca 100 g dadlar (ca 12 st)
    • 20 gram hackade mandlar
    • 5 msk kokosolja (rumstempererat)
    • 5 msk raw kakao

    Choklad-glasyr paleo

    • 4 msk kokosolja smält
    • 3 msk raw kakao
    • 2 msk agave sirap

    Gör såhär:

    Börja med att hacka nötterna. Mixa/blanda sen allt tillsammans och därefter tryck ut degen i en liten form som är klädd med aluminiumfolie, sen in i frysen. Sen är det dags att göra glasyren som man ska toppa ischokladen med! Vispa allt in en bunke som behövs för glasyren sen häll detta över kakan som står i frysen! Ställ in allt i frysen igen och låt det stelna i ca 2 timmar! Skär upp i små fyrkanter, njut! Förvaras bäst i frysen!


    Fudge

    fudge

    Finns många olika sätt att göra paleo fudge på men denna gången valde jag att experimentera ihop följande:

    • 100 g dadlar
    • 30 g blandade nötter
    • 3 msk kokosolja (rumstempererat)
    • 4 msk raw kakao

    Mixa allt tillsammans sen tryck ut degen i en liten form som är klädd med aluminiumfolie, sen in i kylen ca 2 timmar så den stelnar! Skär upp i små fyrkanter, njut!

  • Våfflor

    image

    Nu när det är våffeltider ska man äta massor med våfflor!! Och du kanske många frågar sig, finns det nyttiga våfflor? Och det finns det!! Jag kommer att lämna mitt paleo våffel tips som är enkla att göra och super goda!

    Ingredienser:

    1. 2 ägg
    2. 1/2 banan
    3. 1 msk kokosmjöl
    4. 2 msk kokosmjölk
    5. 1/2 tsk bakpulver
    6. 1 msk smält kokosolja
    7. kanel

    Gör såhär:

    1. Börja med att sätta igång våffeljärnet så det blir riktigt varmt! För krispiga våfflor vill man ha!
    2. Sen till smeten, mixa allt i en bunke sen är smeten klar!
    3. Lägg en klick kokosolja på våffeljärnet och sen på med lite smet, låt dem gräddas sen är det klart!!

    Servera med varma bär, vaniljkokosgrädde eller annat gott!


    Paleo kladdkaka

    Ingredienser

    • image7

      2 ägg

    • 10 dadlar/eller 1/4 dadelpasta
    • 2 dl mandelmjöl
    • 1 dl kokosflingor
    • 5 msk kakao
    • 0,5 dl kokosolja
    • 1 msk honung
    • 1 tsk vaniljpulver
    • 1 tsk bakpulver (glutenfritt och paleo)

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 175°
    2. Smält kokosoljan
    3. Mixa dadlar och kokos i matberedaren
    4. Häll i mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, bakpulver och mixa lite till
    5. Häll ner smälta kokosoljan i smeten tillsammans med honung och äggen
    6. Mixa allt till en jämn smet
    7. Smörj en springform med kokosolja och pudra över kokosflingor
    8. Häll i smeten och grädda i ugnen ca 8 min, den ska vara kletig när du tar ut den men ändå en lite hård yta.
    9. Ställ in formen i kylskåpet minst 1 timma innan servering.

    Servera med kokosmjölksgrädde med smak av vanilj eller varför inte hallon

  • Dagens WOD

    25/9 2017

    On the minute 5+5+5 min

    Hang power snatch

    • min. 1-5 ; 3 reps
    • min. 6-10: 2 reps
    • min. 11-15: 1 rep

    Med.ball FUN
    5 rundor på tid:

    • 10 wbs
    • 20 m. O.H.Lungees
    • 30 MB twists

    RX: 10/6 TC 10

    Träningsprogrammering

    Kontakta oss

    Gripen CrossFit
    Flygaregatan 1
    212 39 Malmö
    Sweden
    Phone: +46-(0)40-685 30 20
    info@gripencrossfit.com

    Öppettider

    • Måndag 06.00-21.00
    • Tisdag 06.00-21.00
    • Onsdag 06.00-21.00
    • Torsdag 06.00-21.00
    • Fredag 06.00-19.00
    • Lördag 09.00-15.00
    • Söndag 10.00-15.00
  • Hitta hit


    CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource
  • Facebook

  • Instagram